Üdvözlünk  Ruhaország Webáruházunkban!

Hogyan született meg Ruhaország? 

Szokatlan meglehet, de történetünket mesében mondjuk el neked. Történt egyszer...igen, pontosan így kezdődött el. Pontosan akkor, amikor úgy éreztük, hogy az életünkbe már semmi új nem köszönhet be, szokásos kávénk szürcsölgetése közben egy sugallat érkezett. Ma sem tudjuk ki küldte, de mi kérdések nélkül elfogadtuk tőle. Az ötlet fenekestül felforgatta életünket. Mi tovább gondoltuk, és most már te is láthatod mi lett belőle. 

Ha mese, hát legyen mese és a mesehősöket keltsük együtt életre. Mint mesében a vándor, újra útnak indultunk, hogy szerencsét próbáljunk. Addig mentünk, mentegéltünk a virtuális térben, míg egészen Angliáig jutottunk el az interneten. Ez az ország ma is élő Királynőjéről híres, hiszen uralkodásának köszönhetően, jólétben élnek az emberek. S mert így is lehet, az ott élő emberek, másoknak is szívesen segítenek. Ruhájukat amit ők már nem használnak, más országokkal osztják meg. A szomszédos országok lakói nagyon örülnek ennek a lehetőségnek. Ezen országok egyike a mi Ruhaországunk, ahol különösen fontos, hogy az emberek jutányos áron, egyedi, szép ruhákra tehessenek szert. Kereskedőket küldtünk Angliába, hogy legszebb, legjobb darabokat elhozza nektek. Mi csak vártunk, vártunk, számoltuk a napokat...és egyszer csak megérkeztek. Hívó szóra útra keltünk, és raktárunkba szállítottuk őket. 

Először válogatjuk, mint Hamupipőke, mert csak a legszebb, legjobb darabokat adjuk oda nektek. Ezután mint Mosó Masa tisztára mossuk őket, és bár ő nem vasalt, mi kivasaljuk nektek. Ezután szétválogatjuk, fotózzuk, majd a weboldalunkra kerülnek, és mi várjuk vevőinket, pont úgy, ahogy Hófehérke várta a hazatérő törpéket. Amikor vevőink megékeznek, csomagolunk ahogy Piroska édesanyja tette, kosár helyett csomagban, Piroska helyett a futárral elküldjük neked. Azzal, hogy így történik, ebben a mesében a farkasnak most nincs helye. 

Ruhaország napról-napra egyre népesebb lesz, és mindazok akik innen öltöznek vagy öltöztetnek, megelégedettek lehetnek. Itt mindig, minden más, állandó a változás. Egyedi darabokat árulunk a legkisebbeknek, hiszen Ruhaország törpéi egyszer óriások lesznek. 

A mi mesénknek talán sosem lesz vége, hiszen gyerekek mindig születnek. Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, szeretettel várunk téged, és gyermekedet: 

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Tulajdonosok